.....
 

Cros Florian Stanescu si Duminica de Florii

.......Florian Stanescu

Pentru cel ce a fost directorul Clubului Copiilor timp de 20 de ani , o perioada scurta si viceprimar, fondatorul publicatiei locale Cronica Gaestiului - un om care si-a dedicat parte din viata sa pentru a face lucruri folositoare comunitatii gaestene. In cinstea sa am organizat impreuna cu sponsorul nostru Fanut Costea cea de a treia editie a crosului

FLORIAN STANESCU IN MEMORIAM, in Duminica de Florii (08.04.2012) la orele 10 - o zi ploioasa care ne-a rapit o parte insemnata dintre tinerii crosisti.Alaturi de noi s-a prezentat ca sponsor si nelipsitul profesor primar Toader Alexandru. Au participat 14 persoane, varstnici dar si un elev al Grupului Scolar Dr.C.Angelescu. Mica noasta incursiune in sport a pledat pentru pentru sanatate care a adus o priveliste pretioasa, totul facandu-se in amintirea celui care a fost Florian Stanescu. La finish alergatorii au fost intampinati de domnul primar prof. Toader Alexandru, Fanut Costea, Stanescu Elena, Sorescu Georgeta. Asa cum am inceput prima editie in 2008 tot de "Florii" obisnuim ca dupa un scurt moment de reculegere sa oferim celor care ne-au "ajutat" sa mentinem o imagine vie a celui care a fost Florian Stanescu diplome si tricouri din partea sponsorilor. Dupa consumarea evenimentului sportiv participantii au fost invitati de domnul primar la o masa festiva in cadrul careia au mai fost invitati si alti varstnici care frecventeaza Asociatia Serviciului de Ajutor Maltez in Romania Filiala Gaesti.
..........................................

Cu aceasta ocazie dorim sa multumim celor care ne-au sprijinit de fiecare data prin participare dar si sponsorilor cu ajutorul carora am reusit sa mentinem acest eveniment pe harta activitatilor orasului: domnului primar Toader Alexandru si domnului Fanut Costea si nu in ultimul rand Politiei Orasului Gaesti care prin amabilitatea domnului comisar sef Alexandru Iorga ne-a fost pus la dispozitie un echipaj rutier pentru a ne putea deplasa in trafic.
Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
FOTOBLOG MALTEZ
............... Sustine si tu printr-un minibaner campania 2% ACTIUNI SPONSORIZATE DE KAUFLAND TARGOVISTE
Maltezii la Rascaieti
In preajma Pastelui
Proiect2
Lumina Pacii
Sfanta Maria
Proiect 1
Grupa de juniori maltezi

Sprijina cu 2% proiectele noastre

Dieta frumusete
 
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare