.....
 

Gaesti maltezii la Rascaieti

La Rascaeti la sfarsitul lunii iunie a fost o furtuna de proportii mai mari si pe langa acoperisuri zburate si curti pline de apa a mai lasat si familii indurerate de paguba pricinuita. Vineri 2 iulie a.c. am mers la Rascaeti ca sa donam la doua familii ceva de-ale gurii cu ajutorul banilor stransi la Kaufland Romania si haine. Totul a pornit de la un apel cum ca in zona satului ar fi fost o furtuna mare. Cu ajutorul presei locale si prin intermediul domului primar de la Rascaeti, Buibar Iulian am reusit sa identificam si noi zona afectata de furtuna.(alte referiri in presa despre furtuna detalii aici ) sau (aici)

"Bilantul aproximativ 20 de case care au avut de suferit datorita vijeliei fie s-au smuls acoperisurile,

rupand sau nu parti importante din peretii ce le sustineau , fie apa a intrat in case prin acoperis sau prin usi" ne-a relatat domnul primar. In zona respectiva era un miros de mucegai, de umiditate multa. Prin amabilitatea domnului primar Iulian am vizitat doua locatii unde locatarii au o situatie mai dificila, o familie cu un

copil de 3 anisori iar celalalt asteptandu-si randul sa vina pe aceasta lume, mamica fiind gravida.In cealalta locatie traieste un om singur al carui camin ramas mostenire a fost privat de acoperis, care acum statea pus intr-o gramada ordonata de aschii intr-un colt al curtii. Din discutii am aflat ca situatia acestor case a fost prezentata Consiliului Judetean si se fac demersuri pentru se lua in considerare rectificarea bugetului si a acorda acestor oameni un ajutor pentru reconstruirea acoperisurilor."

Multumim domnului primar, domnului viceprimar si doamnei secretare pentru sprijinul (logistic si transportul auto)
si promtitudinea de care au dat dovada in realizarea actiunii noastre si speram ca ea sa fie urmata si de altii pentru ajutorarea semenilor nostri la nevoie.


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
FOTOBLOG MALTEZ
............... Sustine si tu printr-un minibaner campania 2% ACTIUNI SPONSORIZATE DE KAUFLAND TARGOVISTE
Maltezii la Rascaieti
In preajma Pastelui
Proiect2
Lumina Pacii
Sfanta Maria
Proiect 1
Grupa de juniori maltezi

Sprijina cu 2% proiectele noastre

Dieta frumusete
 
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare